Szolgáltatásaim - Diko Nails

Diko Nails
Diko Nails
Tartalomhoz ugrás

Szolgáltatásaim

Információk
ZSELÉS MŰKÖRÖM
Mi a zselé és porcelán közötti különbség? Sokan kérdezitek, hogy melyik a jobb, tartósabb. Régen zselés anyagok nem léteztek, mindent porcelánnal és körömlakkal kellett kivitelezni. A porcelán kidolgozása nem egyszerű, sok gyakorlást igényel. Ezért megalkották a zselés anyagokat, aminek az alapösszetevői ugyanazok. Tehát a munkafolyamatok változtak vele, ami a körmös szakembereknek egy könnyebbséget jelentett. Azt, hogy ki, melyik anyagot választja az szinte mindegy.
Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka

PORCELÁN MŰKÖRÖM
Mindkettő tartósan, hetekig szép marad a körmökön. Megfigyelhető azonban, hogy valakinek az egyik, valakinek a másik tartósabb. Sajnos ez csak tesztelés után derül ki. Alapvető különbség azonban, hogy a zselé rugalmasabb anyag, kötéséhez UV lámpa szükséges. Kötése során hőképződés tapasztalható, ami esetleg kellemetlen érzéssel járhat. A porcelán keményebb, ridegebb anyag, erősebben tapad a saját körömhöz, használatához szagos liquid szükséges. Jellegzetes, egyedi szagát sokan nem kedvelik.
Hossza: nálunk Crystal Nails sablon 4. egységén belül kell legyen.
Elkészítési ideje: kb. 2,5 óra
Formája: szögletes (kocka), kerek, mandula, hegyes, szűkített kocka


EXTRÉM FORMÁK
(stiletto, pipe, gótikus mandula, orosz mandula, hosszú kocka, hosszú mandula, marilyn...stb.)
Az extrém formák jelentése általánosságban: extra hossz és extra forma. Elkészítéséhez több idő és több anyag szükséges.

STILETTO
Stiletto körömnek azt nevezzük, ami a Crystal Nails pillangó sablon legvégéig kiér és kicsit szűkítve, egy kecses formájú hegyes körömben végződik. ( A stiletto körmöt legtöbben összekeverik a hegyes körmökkel. Hegyes körmöt, rövidebb hosszban kivitelezve, egy normál műkörömépítésnek számítunk.)
Elkészítési ideje: 3,5 - 4 óra.
Javasolt anyag hozzá: porcelán, de zselével is elkészíthető

PIPE, GÓTIKUS MANDULA, OROSZ MANDULA, MARILYN
Ezt a három körömformát azért soroljuk egy helyre, mert ezek felsablonozása és kiformálása a legnehezebb. Hosszuk lehet rövidebb és hosszabb is. A Marilyn körömformát gyakran összekeverik a szűkített kocka formával. Technikája bonyolultabb, kiformálásához egyéb szabályokat is be kell tartani.
Elkészítési ideje: 4,5 óra
Hossza: változó

HOSSZÚ KOCKA, HOSSZÚ MANDULA
Ez a két körömforma a normál körömépítéshez tartozik, de hosszúsága miatt az elkészítési idő és a felhasznált anyagmennyiség nagyon megnő. Ezért az extrém formákhoz soroljuk a szalonunkban.
Elkészítési ideje: 3- 3,5 óra
Hossza: A Crystal Nails sablon 4. egységén túlnyúló
MŰKÖRÖM TÖLTÉS, SAJÁT KÖRÖM ERŐSÍTÉSE


A megépített műkörmöt kb. 4 hetente tölteni kell.
A töltés során a teljes felső (színes) réteget eltávolítjuk és új felületet hozunk létre. Ezáltal lehet egy francia műköröm egyszínű, vagy akár fordítva, egyszínű körömből franciát varázsolhatunk a töltés során.


MŰKÖRÖM TÖLTÉS

A töltési idő függ a saját köröm növekedésétől. Ez akár hetekkel eltérhet! Az elkészített köröm töltése nagyon fontos. A lenőtt köröm statikája elveszíti a stabilitását, vagyis törhet, levegősödhet vagy akár le is billenhet a saját körömlemezről. Ez károsodást okozhat a saját körömben. Ezért ha nem tudjuk körmeinket töltetni, akkor el kell távolíttatni azt szakember segítségével.
A töltés az előző elfáradt anyag szinte teljes eltávolításával történik. Mindössze egy vékony alapréteg marad a körmökön, ami által nem vékonyodik el a saját körömlemez. Ezután épül rá az új műköröm, a kívánt minta szerint.
Elkészítési ideje: kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)


SAJÁT KÖRÖM MEGERŐSÍTÉSE

Ez az elnevezés a körmös szakmában valójában nem létezik. Mi mégis kiírtuk, hogy laikusként tudjuk hova sorolni ezt a szolgáltatást is.
A saját köröm erősítése tulajdonképpen az a műköröm amikor már teljes hosszban alánőtt a saját körmünk a műköröm alá vagy a saját meglévő körömhosszunkra kérünk műkörmöt.
Elkészítési ideje: kb. 2 óra (Ebbe az időbe a francia és a díszített köröm is belefér) vagy 1,5 óra (Ebbe az időbe egyszínű köröm fér bele, díszítés nélkül vagy egyszerűbb díszítéssel)
Danka Attiláné Ildikó
8060 Mór
Mikes kelemen utca 7
Tel +36 20 3 105 105
E maill: ildiko@dikonails.hu
©2019 dikonails® · Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes szöveg és kép részben vagy egészben történő felhasználása
a szerző engedélye nélkül tilos.
Danka Attila
Vissza a tartalomhoz